Sprutbetongsdräneringar

JIITEE Työt Oy erbjuder mångsidiga byggtjänster av hög kvalitet. Allt från nybyggen till saneringsarbeten, bergsarbeten, torknings- och uppvärmningstjänster. Vi har byggd upp vårt verksamhet så att allt förstärkningsarbeten finns under samma tak. Sen år 2017 har JIITEE Työt tillverkat och installerat sprutbetongsdräneringar direkt på bergsytan.

-Under det sista året har vi installerat sprutbetongsdräneringar bland annat till Lemminkäinen Infra, avloppsreningsverk i Blominmäki, Helsingfors, Metsä-Sairilas avloppsreningsverk i S:t Michel och till Västmetros schaktbyggnader. Dessutom har vi sålt våra varor till Outokumpu Chrome Kemi gruva och Skanska, berättar förman Janne Juntunen. Ca. 60 km färdig vara, summerar Juntunen.

"Då sprutbetongsdränering och dess installation kommer från ett och samma ställe blir det betydligt enklare för kunden."

Tillverkning av sprutbetongsdräneringar sker i Jiitee Työts fabrik i Vanda. Varan kan vid behov fraktas från vår fabrik till beställaren med våra egna bilar. Det bästa och lättaste för kunden är att beställa varan och installation från ett och samma ställe.

Då sprutbetongsdränering och dess installation kommer från ett och samma ställe är det betydligt enklare för kunden. Då behöver inte kunden skrapa sig i huvudet och fundera hur tidshemat håller på arbetsplatsen, säger Juntunen.

Våra installare har lång arbetserfarenhet, vi håller tidshemat och arbetsresultatet blir bra.

Ota yhteyttä / Contact

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.